Toimituskulut 5,90 euroa | Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin 

Meistä

Hertta Kustannus Oy on upouusi helsinkiläinen pienkustantamo, jonka takana on kaksi kustannusalan ammattilaista, Riina Behl ja Tuija Lappalainen. Julkaisemme sekä kotimaista että käännettyä kirjallisuutta kaikissa formaateissa, yhteensä noin 15 kirjaa vuodessa.

Olemme kiinnostuneita lasten- ja nuortenkirjallisuudesta laajasti: uskomme, että kaiken ikäisille on löydettävissä houkuttelevaa ja viihdyttävää luettavaa. Aikuisten osalta keskitymme fantasiaan ja scifiin, mutta genrestä riippumatta olemme aina avoimia kirjoille, joiden uskomme puhuttelevan ja sykähdyttävän lukijoita.

Haluamme olla kiva, reilu ja joustava yhteistyökumppani kirjailijoille, kääntäjille, kuvittajille, graafikoille sekä muille painettujen ja sähköisten kirjojen tekemiseen osallistuville. Yhdenvertaisuus-, ympäristö- ja vastuullisuusasiat ovat meille tärkeitä, ja pyrimme huomioimaan ja kehittämään niitä jatkuvasti sekä käytännön toiminnassamme että kirjavalinnoissamme. Meille on sydämen asia, että Hertan kirjat tehdään ihmisiä ja ympäristöä kunnioittaen.