Toimituskulut 5,90 euroa | Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin 

Anne Muhonen

Löytäjä saa pitää – Monstera deliciosa 1

19,00 €
sis. 10 % ALV

toimituskulut 5,90 €

Määrä

Kun Alaska ja hänen kaverinsa Skippy ja Moussa löytävät ulkoa sekä erikoisen kiven että pienen peikonlehden, kukaan ei osaa arvata, mihin löytö heidät johdattaa.

Yöllä Alaskan huoneeseen nimittäin tupsahtaa omituinen olento, joka esittelee itsensä monsteramaisteri NeyNeyksi, peikonlehtien hoivaajaksi. Kun NeyNey huomaa poikien löytämän kiven, se kauhistuu: kivi on käärmeiden käräjäkivi, joka on kadonnut sen hirmuiselta omistajalta, ja se on vietävä takaisin heti paikalla – ennen kuin kaikille käy todella huonosti.

Helppolukuinen sarjakuva yhdistää arkista ja maagista: se innostaa katsomaan lähiympäristöä uusin silmin. Vetävä tarina tulee päätökseen jatko-osassa.

Anne Muhonen on vantaalainen kirjailija ja kuvittaja, jolta on julkaistu tätä ennen 17 sarjakuva-albumia. Hän on laajentanut kuvallista ilmaisuaan niin valokuvauksen kuin muraalimaalauksenkin puolelle.

”Anne Muhonen on suomalaisen lastensarjakuvan harvinainen edustaja ja veteraani. – – Muhonen ei vain sovella vanhaa vaan luo myös kokonaan uutta.”
Helsingin Sanomat

”Anne Muhonen on useissa aiemmissa sarjakuva-albumeissaan osoittanut ymmärrystä lapsia ja nuoria sekä näiden maailmaa kohtaan. Näin on myös seikkailufantasiassa Löytäjä saa pitää.”
Kaleva

_________________

Ilmestynyt huhtikuussa 2023
KL L85.32
Sidottu, 170 × 240 mm
64 sivua, nelivärikuvitus
Ikäsuositus 7+
ISBN 978-952-406-011-0
Kansi: Anne Muhonen

Sinua voisi kiinnostaa nämä