Toimituskulut 5,90 euroa | Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin 

Martha Wells

Taktinen vetäytyminen – Murhabotin päiväkirjat 4

25,00 €
sis. 10 % ALV

toimituskulut 5,90 €

Määrä

Ilmestyy syyskuussa 2024

Murhabottia ei ole ohjelmoitu piittaamaan. Eli kun se päättää auttaa ainoaa ihmistä, joka on koskaan osoittanut sille mitään kunnioitusta, kyseessä täytyy olla järjestelmähäiriö?

Murhabotti on matkannut galaksin ääriin kaivelemaan sekä omaa murhanhimoista menneisyyttään että GrayCris-yhtiön törkeitä rikoksia, mutta nyt se suuntaa kiireesti kohti kotia: sen entinen asiakas (suojelija? ystävä?) tohtori Mensah on joutunut pulaan GrayCrisin tapauksen kanssa. Mutta uskooko kukaan villiintynyttä SecUnitia?

Taktinen vetäytyminen on neljäs osa moninkertaisesti palkitussa scifisarjassa, jonka happaman ihmisvihainen nimihahmo on viihdyttänyt lukijoita ympäri maailmaa. Murhabotin päiväkirjoista on myös tulossa sarja Apple TV+ -suoratoistopalveluun.

Martha Wells on amerikkalainen scifi- ja fantasiakirjailija, joka on voittanut kaikki genrejen tärkeimmät palkinnot. Murhabotin päiväkirjoja on myyty yli miljoona kappaletta, ja sarjan osia on käännetty 28 kielelle. Kirjat on suomentanut ansioitunut spekulatiivisen fiktion kääntäjä Mika Kivimäki.

___________________

Ilmestyy syyskuussa 2024
Alkuteos The Murderbot Diaries 4: Exit Strategy
Suomentanut Mika Kivimäki
KL 84.2
Sidottu, 135 × 200 mm
Noin 200 sivua
ISBN 978-952-406-050-9
Kansi: Samppa Ranta

Sinua voisi kiinnostaa nämä