Toimituskulut 5,90 euroa | Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin 

Anne Muhonen

Tyttö ja korppi

22,00 €
sis. 10 % ALV

toimituskulut 5,90 €

Määrä

Ilmestyy elokuussa 2024

Ellenin sielueläin on korppi nimeltä Edgar: varsinainen pahanilmanlintu, joka mieluiten pysyttelisi Ellenin kanssa heidän ränsistyneen kotitalonsa piirissä. Ellen itse haaveilee uusista paikoista ja seikkailuista: jos hän vain saisi tällä kertaa Uudispäivän päivityksessä siivet, hän ja Edgar voisivat yhdessä lentää maailman ääriin.

Mutta vielä Ellenillä ei ole siipiä, joten Ellen ja Edgar kapuavat kylpyammeesta tehtyyn kuumailmapalloon ja lähtevät kohti Uudistamoa. Matkaan tulee kuitenkin mutkia, kun mukaan tempautuva naapurin Poe käyttäytyy kummallisesti – ja häämöttäjätkin ovat liikkeellä…

Tyttö ja korppi on jännittävä, tummasävyinen fantasiasarjakuva. Sen maailma on yhdistelmä kansansatuja ja dystopiaa, steampunkia ja gotiikkaa, mutta tarinan ytimessä lämmittää ystävyys ja oman polun löytäminen.

Anne Muhonen on vantaalainen kirjailija, kuvittaja ja sarjakuvataiteilija. Hän sai idean Tyttö ja korppi -sarjakuvaan Inktober-haasteessa, jossa piirretään lokakuun ajan joka päivä kuva vaihtuvan vihjesanan mukaan: nämä kuvat olivat alkusysäys Ellenin ja Edgarin tarinalle.

”Anne Muhonen on suomalaisen lastensarjakuvan harvinainen edustaja ja veteraani. – – Muhonen ei vain sovella vanhaa vaan luo myös kokonaan uutta.”
Helsingin Sanomat

___________________

Ilmestyy elokuussa 2024
KL L85.32
Sidottu, 170 × 220 mm
88 sivua, nelivärikuvitus
Ikäsuositus 9+
ISBN 978-952-406-046-2
Kansi: Anne Muhonen 

Sinua voisi kiinnostaa nämä