Toimituskulut 5,90 euroa | Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksiin 

Becky Chambers

Veisu luonnonkoneille – Munkki ja robotti 1

25,00 €
sis. 10 % ALV

toimituskulut 5,90 €

Määrä
Toimitus 2-5 arkipäivää

Ilmestyy lokakuussa 2024

Hugo-palkittua hyvän mielen scifiä

Vuosisatoja sitten Pangan robotit tulivat tietoisiksi ja laskivat tehtailla työkalunsa. Ne vaelsivat yhtenä joukkona villiin luontoon, eikä niitä sittemmin ole nähty. Ihmisten mielissä niistä on jo kauan sitten tullut myytti.

Sisarus Dex työskentelee kiertävänä teemestarina ja elää sinänsä oikein miellyttävää elämää, mutta häntä kaihertaa tyytymättömyys – ja vetää puoleensa villiintyneen erämaan hiljaisuus ja ihmisettömyys. Dexin maailma kuitenkin järkkyy, kun luonnon helmassa häntä lähestyy tuttavallinen robotti. Ennen kuin se voi palata kaltaistensa joukkoon, sen on selvitettävä, mitä ihmiset tarvitsevat.

Veisu luonnonkoneille aloittaa Munkki ja robotti -duologian, jonka lämmin toiveikkuus ja lempeä huumori ovat kuin rauhoittavaa teetä lukijan hermoille.

Becky Chambers on palkittu amerikkalainen scifi-kirjailija, jonka teoksia on kiitetty muun muassa niiden ilahduttavasta tunnelmasta. Kierrettyään maailmaa hän asuu taas Kaliforniassa vaimonsa kanssa ja haaveilee jonain päivänä näkevänsä Maan avaruudesta käsin.

___________________

Ilmestyy lokakuussa 2024
Alkuteos Monk and Robot 1: A Psalm for the Wild-Built
Suomentanut Kaisa Ranta
KL 84.2
Sidottu, 127 × 200 mm
Noin 200 sivua
ISBN 978-952-406-047-9
Kansi: Feifei Ruan / Tor.com